1 Ocak Urfa hava durumu

Urfa, Türkiye'nin güneydoğusunda yer alan bir şehirdir. Ocak ayında Urfa'da hava durumu, soğuk ve yağışlı geçmesi beklenmektedir.

5

Ocak Ayında Urfa'da Hava Durumu

Ocak ayında Urfa'da ortalama hava sıcaklığı 7 derecedir. Gündüzleri hava sıcaklığı 10 dereceye kadar çıkabilirken, geceleri ise sıfırın altına düşebilir. Ocak ayında Urfa'da kar yağışı da beklenmektedir.

Ocak Ayında Urfa'da Yağışlar

Ocak ayında Urfa'da yağışlar genellikle kar şeklinde görülür. Yağış miktarı, ortalama 50 milimetredir. Ancak, bazı yıllarda yağış miktarı 100 milimetreye kadar çıkabilir.

Ocak Ayında Urfa'da Don Riski

Ocak ayında Urfa'da don riski vardır. Geceleri hava sıcaklığı sıfırın altına düşebileceği için, dikkatli olunması gerekmektedir.

Ocak Ayında Urfa'da Hava Durumu Tahminleri

Ocak ayının ilk haftasında Urfa'da hava sıcaklığı 5-10 derece arasında değişecektir. Hafta sonu ise kar yağışı beklenmektedir.

Ocak ayının ikinci haftasında Urfa'da hava sıcaklığı 3-5 derece arasında değişecektir. Hafta sonu ise yağış beklenmemektedir.

Ocak ayının üçüncü haftasında Urfa'da hava sıcaklığı 2-4 derece arasında değişecektir. Hafta sonu ise kar yağışı beklenmektedir.

Ocak ayının dördüncü haftasında Urfa'da hava sıcaklığı 1-3 derece arasında değişecektir. Hafta sonu ise yağış beklenmemektedir.