Şanlıurfa'da turizme vurulan darbe: Tarihi evler "yaranmak" için derneklere verildi!

Turizm Profesyonelleri Derneği Başkanı Hacı Birsen, Şanlıurfa’da turizm adası olarak tasarlanan ve kentin turizmini geliştirme adına büyük yatırımlarla restore edilen Rahibeler, Parmaksızlar, Meclis ve Keşküş evlerinin derneklere tahsis edildiğini ileri sürdü. Birsen, bu durumu "Şanlıurfa turizmine vurulan bir darbe" olarak nitelendirerek, Vali Şıldak’a çağrıda bulundu.

Şanlıurfa'da turizme vurulan darbe: Tarihi evler "yaranmak" için derneklere verildi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turizm Profesyonelleri Derneği Başkanı Hacı Birsen, sosyal medya hesabı üzerinden tarihi evlere ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Birsen, Şanlıurfa’da turizm adası olarak tasarlanan ve kentin turizmini geliştirme adına büyük yatırımlarla restore edilen Rahibeler, Parmaksızlar, Meclis ve Keşküş evleri, derneklere tahsis edildiğini iddia etti.

VALİ ŞILDAK’A ÇAĞRI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a çağrıda bulunan Birsen, tarihi evlerin ivedilikle gerçek amacına uygun olarak Şanlıurfa turizmine kazandırılmasını istedi. 

ŞANLIURFA TURİZMİNE DARBE

Birsen’in açıklamasının tamamı şöyle:

“Şanlıurfa Kurtuluş Mahallesinde Turizm Adası olarak tasarlanıp Şanlıurfa turizmini geliştirme adına devasa rakamlarla kamulaştırma ve restorasyonları yapılan Rahibeler, Parmaksızlar, Meclis ve Keşküş evi gibi bürokratların merkezi idareye yaranmak adına Tayyip beyin çocuklarına ait derneklere tahsis edilerek Şanlıurfa turizmine 1 darbe daha vurulmuş bu defa hangi birime tahsis edilmiş Şanlıurfa turizmine hangi faidesi olmuş bunu sorgulamak isteriz.Bu derneklere şehrin turizmle alakalı olmayan bölgelerinde mekanlar tahsis edilip Dünya güzeli bu evler çok ivedi gerçek amacına uygun olarak Şanlıurfa turizmine Sn Valimin kıymetli tensipleri ile sağlanmalıdır. Sn Valimizin Dikkatine”

Şanlıurfa'da turizme vurulan darbe: Tarihi evler "yaranmak" için derneklere verildi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.