KKTC Başbakanı Şanlıurfa'da! İşte sebebi

KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Şanlıurfa’ya geldi. GAP Havalimanı’nda Şanlıurfa protokolünden de bazı isimlerin karşıladığı Başbakan Üstel, kara yolu ile Adıyaman'a geçecek. Başbakan Üstel’in, 6 Şubat depremlerinde çoğunluğu KKTC'den gelen sporculardan oluşan 72 kişinin vefat ettiği İsias Oteli'ne ilişkin dava için gittiği öğrenildi. Dava yarın başlıyor.

KKTC Başbakanı Şanlıurfa'da! İşte sebebi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel, 6 Şubat depremlerinde çoğunluğu KKTC'den gelen sporculardan oluşan 72 kişinin vefat ettiği İsias Oteli'ne ilişkin davaya katılmak için Adıyaman'a gideceği öğrenildi.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Şanlıurfa’ya geldi. GAP Havalimanı’nda Şanlıurfa protokolünden de bazı isimlerin karşıladığı Başbakan Üstel, kara yolu ile Adıyaman'a geçecek. Üstel, 6 Şubat depremlerinde çoğunluğu KKTC'den gelen sporculardan oluşan 72 kişinin vefat ettiği İsias Oteli'ne ilişkin davaya katılmak için Adıyaman'a geçecek. 

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarın görülmeye başlanacak davaya hayatlarını kaybeden Kıbrıslı öğrencilerin ailelerinin yanı sıra KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve beraberindeki heyet, katılacak.


KKTC Başbakanı Şanlıurfa'da! İşte sebebi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.