Sahibinden sahibine döndü

Alım satım için kullanılan Sahibinden.com platformuna erişim sorunu giderildi. Sahibinden üyeleri ve müşterileri siteye sorunsuz giriş yapabiliyor.

Sahibinden sahibine döndü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle ikinci el araç ve konut alım satımında sıklıkla ziyaret edilen sitelerden birisi olan Sahibinden.com'a dünden beri erişim sorunu yaşanıyordu.

Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşanan teknik bir sorun nedeniyle erişim sorunu yaşanan Sahibinden, gerekli teknik çalışmalar tamamlanarak platforma erişim yeniden normale döndü.

 

'SUNUCU ERİŞİM UYARISI' VERİYORDU

Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor 'sahibinden' ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" uyarısı ile karşılaşıyordu. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı almıştı.

 

ŞİRKETTEN RESMİ AÇIKLAMA

Şirketin resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşandığı ifade edilerek, bu yüzden erişim sağlanamadığı belirtilmişti:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır" 

Akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise alan adı hizmet sağlayan firmanın gerekli teknik çalışmaları tamamladığı ve platforma erişimin normale döndüğü belirtildi.

Sahibinden sahibine döndü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.