Şanlıurfa’da yasak park en çok ceza alan kural ihlali

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünce son bir ayda yapılan trafik denetimlerinde, 113 bin 279 araç kontrol edilmiş, Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddeleri uyarınca 35 bin 321 cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa’da yasak park en çok ceza alan kural ihlali

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünce son bir ayda yapılan trafik denetimlerinin bilançosu açıklandı.

Yapılan denetimlerde 113 bin 279 araç kontrol edilmiş, Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddeleri uyarınca da 35 bin 321 cezai işlem uygulandı.

Ayrıca 8 bin 364 motosiklet denetlenmiş, 5 bin 569 sürücü ve motosiklete cezai işlem uygulanmış, 461 motosiklet trafikten men edildi.

En çok ceza uygulanan ihlallerin başında, yasak park yapmak 7 bin 27, kırmızı ışık ihlali 3 bin 830, emniyet kemeri takmamak bin 774, seyir halinde cep telefonu kullanmak bin 411 ve hız ihlali 6 bin 279 gelmekte.

Motosiklet sürücülerine ise en çok kask, gözlük bulundurmamak ve kullanmamak bin 548, yasak park yapmak bin 199 ve kırmızı ışık ihlali 446 nedeniyle ceza uygulandı.

Ayrıca, uygunsuz yük taşımaktan 113 araç sürücüsüne, makas, ters yönden ilerlemek, şerit ihlallerinden 2 bin 79 araç sürücüsüne de cezai işlem uygulandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, trafik güvenliğinin sağlanması için denetimlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Şanlıurfa’da yasak park en çok ceza alan kural ihlali

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.