'İmamoğlu telefonu Özel'in yüzüne kapattı' iddiası

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir kriz yaşandığı iddia ediliyor.

'İmamoğlu telefonu Özel'in yüzüne kapattı' iddiası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yerel seçim öncesi aday krizi mi yaşanıyor? CNN Türk Gece Görüşü programında Zafer Şahin son kulis bilgilerini paylaştı.

Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, Gazetci Hande Fırat'ın 'CHP'de bugün de aday belirlenmedi. İmamoğlu telefonu yüzüne kapattı dendi, gelecek hafta parti meclisinde konucağız dendi. İmamoğlu ve Özel arasında başta İzmir olmak üzere ciddi bir kavga mı yürüyor?' sorusu üzerine şu kulis bilgisini paylaştı: 

“Sabah saatlerinde bir bilgi verdiler bana. Bu kulis başka yerde de haber oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İmamoğlu arasında İstanbul İzmir adayları ve Ankara Çankaya'yı kapsayan bir kriz yaşanıyor. CHP İstanbul İl Başkanı, Ankara'ya geliyor ve Sayın Özel'e İmamoğlu'nun verdiği listeyi veriyor. Özgür Özel de buna tepki gösteriyor. İmamoğlu İstanbul'daki tüm ilçelerde verdiği isimleri istiyor. İzmir'de Buğra Gökçe'yi istiyor. Bir de Bodrum'da mevcut belediye başkanının devam etmesini istiyor.

İkili üzerinde Veli Ağbaba üzerinden bir gerinlik yaşandığı konusunda bir kulis var. İmamoğlu'na yakın olduğu düşünülen isimlerin Özgür Özel ile görüşüp 'Bizim dediklerimizi dinlemiyor. Bizden bağımsız hareket ediyor. Bizimle istişare ediyor olsaydı bu liste işi buraya gelmezdi' dedikleri konuşuluyor Ankara Kulislerinde.”

 

'İmamoğlu telefonu Özel'in yüzüne kapattı' iddiası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.