Kız kardeşi için Avusturya’dan Mekke'ye yürüyen adam Şanlıurfa'da

Yıllar önce meme kanserine yakalanan kız kardeşi Zaussen Rübeling'e moral vermek için Avusturya’nın Graz şehrinden yürüyerek Mekke'ye kadar gideceğine dair kendi kendine söz veren 3 çocuk babası Thair Abud'un yeni durağı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi oldu. Abud, ilçede kentin yöresel yemeklerinden de tattı.

Kız kardeşi için Avusturya’dan Mekke'ye yürüyen adam Şanlıurfa'da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avusturya’da yaşayan 3 çocuk babası Thair Abud, meme kanserine yakalanan kız kardeşi Zaussen Rübeling'e  moral vermek için yıllar önce 8 bin 150 kilometrelik Mekke yolculuğuna başladı. Abud, amacının kanser hastalığını yenmek üzere olan kız kardeşine moral vermek olduğunu söyledi.

Irak asıllı olan, Almanya'da doğan ve 2014 tarihinde Avusturya'nın Graz şehrinden yola çıkarak 10 yıldır dünyayı dolaşan Thair Abud'un yeni durağı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi oldu.

Abud, kız kardeşinin meme kanserinden kurtulması durumunda kendi Mekke'ye kadar yürüyeceğine dair kendisine söz verdi. Kız kardeşinin sağlık durumu sonrası sözünü tutmaya koyulan Abud, Avusturya'dan başlamak kaydıyla 4 bin gündür yollarda.

Thair Abud, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yılbaşı günü otobüse binip bir gece önce kaldığım yere gittim ve otelde bıraktığım ağır sırt çantamı almadan Siverek'e kadar yaklaşık 23 km yürüdüm. Tüm yol boyunca bana sadece düşüncelerim eşlik etti: Geçen yılın tamamını kafamda gözden geçirdim ve memnuniyetle ve dudaklarımda bir gülümsemeyle yürüdüm. Benim için hoş insanlarla, gerçek dostluklarla ve inanılmaz deneyimlerle dolu güzel bir yıl oldu. Siverek'e geldiğimde restorana gittim, yemek yedikten sonra tekrar erkenden yattım ve çok geçmeden uykuya daldım.”

Kız kardeşi için Avusturya’dan Mekke'ye yürüyen adam Şanlıurfa'da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.