Şanlıurfa’da kredi kartı sahiplerini sevindirecek haber! Nefes aldıracak

Bankaların kredi kartı limitlerini belirleme yöntemlerinde büyük bir revizyona gidiliyor. Artık kullanıcının aylık geliri, limit belirlemede daha belirleyici bir rol oynayacak. Özellikle 1 Ocak'tan itibaren gerçekleşen zamlar ve asgari ücret, memur ve emekli maaşlarındaki artışlar, kart limitlerinde de önemli bir revizyona yol açtı.

Şanlıurfa’da kredi kartı sahiplerini sevindirecek haber! Nefes aldıracak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi kartları, tüketicilere sunduğu taksit imkanları ve esnek ödeme seçenekleriyle finansal hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak son dönemde artan harcamalar, birçok bireyin kart limitlerini zorlamaya başladı. Yeni gelişmeler ise kredi kartı kullanıcılarını sevindirecek cinsten.

45 BİN 600 LİRA

Bu kapsamda, asgari ücretlilerin kredi kartı limitleri de önemli ölçüde yükselecek. Posta gazetesinin haberine göre, asgari ücretlilerin kredi kartı limitleri şimdi 45 bin 600 lira sınırını aşabilecek. 

ASGARİ ÜCRETLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK 

Asgari ücretlilerin kredi kartı limitleri, daha önce 15 bin 600 lira ile sınırlıydı. Ancak yeni revizyonla birlikte, asgari ücretlilerin kredi kartı limitleri, gelirlerine göre 30 bin liraya kadar yükselebilecek.

EK LİMİT ARTIŞIYLA FİNANSAL ESNEKLİK

Yılbaşı itibariyle getirilen 23 bin liralık ek kredi kartı limiti, asgari ücretlilerin ve düşük maaşlı memurların finansal manevra kabiliyetini artırıyor. Bu, yaklaşık 43 bin liralık ek limit imkanını da beraberinde getiriyor.

İşçiler, esnaflar ve tarım emeklileri de limitlerini yüzde 40 civarında artırma şansına sahip.

 

 

 

Şanlıurfa’da kredi kartı sahiplerini sevindirecek haber! Nefes aldıracak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.