Mehmet Akif İnan Ödülleri sahiplerini buldu! Şanlıurfalı müzisyen yazar da ödül alanlar arasında

Memur-Sen’in kurucu Genel Başkanı Şanlıurfalı Mehmet Akif İnan’ın 24. vefat yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen “Mehmet Akif İnan Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül alan isimlerin arasında Halfetili müzisyen, yazar Sedat Anar da bulunuyor.

Mehmet Akif İnan Ödülleri sahiplerini buldu! Şanlıurfalı müzisyen yazar da ödül alanlar arasında

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun (Memur-Sen) kurucusu, eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan’ın 24’üncü ölüm yılı dolayısıyla Mehmet Akif İnan Vakfı ile Memur-Sen tarafından Ankara’da bir otelde 5’inci ‘Mehmet Akif İnan Ödül Töreni’ düzenlendi. 

Programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı. Program, Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Ali Küçükkösen’in, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mehmet Akif İnan’ın hayatının anlatıldığı kısa video gösterimiyle başladı. Programda, tören kapsamında Başarı ve Teşvik, Kültür Sanat ve Edebiyat, Çalışma Hayatı ve Emek, Uluslararası Değer, Üstün Hizmete Vefa ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplamda 6 dalda verilen ödüller sahiplerini buldu.

ŞANLIURFALI İSME ÖDÜL

“Başarı ve Teşvik” dalında Halfetili olan müzisyen, yazar Sedat Anar'a da ödül verildi. 

Anar, "Teşvik Ödülü’ne layık görüldüm. Jüri üyelerine çok teşekkür ederim. Hemşehrim merhum Akif İnan adıyla verilen bu ödülü almak ayrı bir mutluluk benim için” paylaşımında bulundu.

“Kültür, Sanat, Edebiyat” dalında Yedi İklim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Haydar Haksal, “Üstün Hizmete Vefa” dalında Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, “Uluslararası Değer” dalında siyasi karikatürist ve sanatçı Steven William Maclean Bell, “Başarı ve Teşvik” dalında müzisyen, yazar Sedat Anar, “Çalışma Hayatı ve Emek” dalında 6 Şubat 2023 Depreminde Üstün Yararlılık Gösteren Maden İşçileri ödüllerin sahibi oldu. Ayrıca “Jüri Özel” ödülü ise Filistinli çocuklara verildi.

Muhabir: Mine KÖSELER

Mehmet Akif İnan Ödülleri sahiplerini buldu! Şanlıurfalı müzisyen yazar da ödül alanlar arasında

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.