Dilmen canlı yayında tarih verdi! Süper Kupa’nın oynanacağı tarih belli oldu

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oynayacağı Süper Kupa finali Suudi Arabistan’da çıkan skandal olaylardan dolayı iptal olmuştu. Rıdvan Dilmen canlı yayında finalin ne zaman oynanacağını açıkladı.

5

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa finali yaşanan olumsuz olaylardan dolayı iptal olmuştu.

Süper Kupa finalinin iptal edilmesi üzerine eski futbolcu olan ve şuan futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, canlı yayında konuyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Süper Kupa tarihinin oynanacağı tarihi açıkladı.

Rıdvan Dilmen açıklamasında, “Federasyon 25 Ocak'ta düşünüyor olabilir. Perşembe gününe geliyor. 1-2 hafta kaydırmak istiyorlar bildiğim kadarıyla, 19 Mayıs değil, 26 Mayıs. Orayı kaydıralım diye düşünüyorlar. Ali Bey ve Okan Hoca'yı dinledim, bence doğru bir tez o, Mart ayında seçimden önce cuma günü oynayabiliriz dediler, mantıklı geldi bana, iki takım da onaylayabilir diye düşünüyorum. Federasyon karışmasın Allah aşkına bu sefer.” ifadelerine yer verdi.