Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti'de, büyükşehir belediye başkanlarından açıklanmayan iller 15 Ocak'ı beklerken, ilçe adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu. İşte detaylar…

Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da hem siyasetçilerin hem de seçmenin en çok merak ettiği konu ilçe belediye başkanlarının durumu.  Alınan kulis bilgilerine göre, bazı adaylar için üç dönem kuralının esnetileceğine dair beklenti mevcut. Ancak bu, tüm illeri ve ilçeleri kapsamayacak gibi görünüyor. Seçmen üzerindeki etki, başkanın bölgedeki etkisi ve hizmetleri, 3. dönem kuralına takılmayan isimlerin sürpriz olmayacağını gösteriyor. 

21 OCAK’TA

AK Parti'de, büyükşehir belediye başkanları'ndan açıklanmayan iller 15 Ocak'ı beklerken, ilçe adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu.  AK Partide’den etkin bir isimle konuştuğunu belirten Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Ersin Çelik köşesinde şunları söyledi: 

“Kurallar tabii ki uygulanacak. Ancak maksimum faydayı da gözetmek gerekiyor. Sadece üç dönemini dolduranlar değil, birinci dönemi biten bazı başkanların yeniden aday gösterilmemesi masada. Anketler ve istişareler bir fotoğraf koyuyor ortaya. Üç dönemini dolduran ancak yeniden aday olursa hem ilçeyi elimizde tutacak, oylarımızı artıracak hem de İBB seçimlerine olumlu etkisi olacak isimlerle, yeniden devam edilebilir. Zaten ilçe adayları 21 Ocak’ta açıklanacak. Eğer çalışmalar tamamlanmazsa ay sonuna da kalabilir. İstanbul’un ilçelerinde kesinleşen adaylar var ancak durumu henüz netleşmeyen çok ilçe de söz konusu”

 

Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.