Kurtlar Vadisi sadece bir dizi değildi! Kan içme ve çocuk istismarı Epstein skandalı da yayınlandı

Kurtlar Vadisi dizisinin yıllar önce bildiği gerçekler hayranlarını adeta şok etmeye devam ediyor. ABD liderlerinin ve dünyaca bazı ünlülerin Epstein'ın Ölüm Adasına gidip çocuk tecavüzü ve kan içme ayinlerine katıldığı ortaya çıktıktan sonra birçok olay gibi bu konunun da önceden Kurtlar Vadisi'nde ele alındığı anlaşıldı. FETÖ ve Covid-19 gibi büyük olayların da yaşanmadan önce dizede işlenmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Kurtlar Vadisi sadece bir dizi değildi! Kan içme ve çocuk istismarı Epstein skandalı da yayınlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurtlar Vadisi dizisi, yayınlandığı dönemden itibaren gerçek olaylarla benzerlikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. FETÖ, Covid-19 pandemisi ve Sabahattin Savaşman olayı gibi birçok önemli konu meydana gelmeden önce dizide yayınlanmış ve hayranlarını şoke etmişti.

EPSTEİN SKANDALI

Epstein skandalı da dizide işlenen konulardan biri oldu. Epstein skandalının ortaya çıkmasından sonra büyük bir ilgi gördü. Dizinin senaristlerinin, bu konuyu önceden nasıl bildikleri merak konusu oldu.

Dünyaca ünlü isimlerin adının geçtiği pedofili ve istismar davasının lideri Jeffrey Epstein, duyanları tiksindirdi. Grubun amacının küçük çocuklardan alınan "adrenokrom" hücreli kan olduğu iddia edildi. Yıllar önce Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne ise, birçok kişinin aklına geldi. Görenler, "boşuna izlememişiz" yorumunda bulundu.

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ DETAY

Öyle ki, efsane dizi Kurtlar Vadisi'ndeki bir bölüm, sosyal medyada gündem oldu.

O sahnede Yüce Majesteleri'ni iyileştirmek için çocuk kanı kullandığı yer aldı.

Doktor, "Majesteleri daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için kanını tazeleyip gençleşecek." derken, Arthur ise "çocuklar ölecek öyle mi" dedi.

Doktor ise "Onlar kanlarını vererek ölümsüz olacaklar" yanıtını verdi.

JEFFREY EPSTEİN KİMDİR?

Jeffrey Epstein, 20 Ocak 1953'te New York'ta doğdu. Piyano çalmaya 5 yaşında başlayan Epstein, matematik ve fizik öğretmenliği gibi farklı alanlarda kariyerine devam etti. Finans sektöründeki çalışmalarıyla kısa sürede milyoner olan Epstein, daha sonra cinsel istismar suçlarına karıştı.

JEFFREY EPSTEİN OLAYI NEDİR?

Jeffrey Epstein'in soruşturması ilk olarak 2005 yılında başladı, ve Florida'daki polislere bir yetişkinin, 14 yaşındaki bir kıza para karşılığı uygunsuz masajlar yapmasını istediği ihbarıyla ortaya çıktı. Epstein, 2008 yılında Florida eyaletindeki cinsel istismar suçlarından dolayı suçlarını kabul ederek bir anlaşma yaptı. Davanın içinde, ABD Başkanı Donald Trump, eski başkan Bill Clinton ve İngiltere Prensi Andrew gibi birçok ünlü ismin adı geçti.

JEFFREY EPSTEİN NEDEN ÖLDÜ, NE ZAMAN ÖLDÜ?

66 yaşındaki Epstein, 2019 yılında hapishanede ölü bulundu. Ancak, ölümü hakkında birçok spekülasyon ve komplo teorisi ortaya atıldı. Epstein'in ölümüyle ilgili gelişmeler, kamuoyunda büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

 

 

Kurtlar Vadisi sadece bir dizi değildi! Kan içme ve çocuk istismarı Epstein skandalı da yayınlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.