MSB’den akıllı telefon kararı! Yasaklandı mı?

MSB akıllı telefon kullanımı ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, askerde akıllı telefon yasaklandı mı? Akıllı telefon nerelerde yasak?

MSB’den akıllı telefon kararı!  Yasaklandı mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bedelli askerlik, operasyonlar ve askerlikte telefon kullanımı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 MSB’den yapılan bilgilendirmede 2024 yılı için belirlenen yeni bedelli askerlik ücreti duyuruldu. Bu kapsamda bedelli askerlik ücreti 182 bin 9 lira 4 kuruşa yükseldi. MSB’nin açıklamasında dikkat çeken noktalardan biri de akıllı telefon kullanımı ile ilgili oldu.

ASKERDE AKILLI TELEFON YASAKLANDI MI? AKILLI TELEFON NERELERDE YASAK?

Operasyon bölgelerinde cep telefonu kullanımına ilişkin tedbirlere de değinen bakanlık kaynakları, bu kapsamda harekat alanında görevli personelin cep telefonu kullanımı ile ilgili emir yayımlandığını ve bu emir doğrultusunda operasyon ve harekat bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımının yasaklandığını bildirdi. Kaynaklar, ilgili mevzuat ve emirlere aykırı hareket ederek konusu suç teşkil eden paylaşım yaptığı tespit edilen personel hakkında ağır yaptırımlar uygulanacağını da belirtti. 

KAYNAK: CNN TÜRK

 

MSB’den akıllı telefon kararı! Yasaklandı mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.