Şanlıurfa Büyükşehir adayı “İstanbul Borsası” gibi! Biri iniyor biri çıkıyor

AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için konuşulan isimler, İstanbul Borsası’ndaki hisse senedi fiyatları gibi inip çıkıyor. Ankara’dan gelen her ismin kesin aday ve son karar olduğu söylentisi yayıldı. Bugün yaşanan son gelişme ise tam bir kafa karışıklığına sebep oldu. AK Parti 4 ismi yeniden mi masaya yatırdı?

Şanlıurfa Büyükşehir adayı “İstanbul Borsası” gibi!  Biri iniyor biri çıkıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz pazar günü AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ev sahipliğinde, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da yapılan aday tanıtım toplantısında AK Parti’nin 11'i büyükşehir 26 ilin belediye başkanı adaylarını açıkladı. En çok merak edilenlerleden AK Parti'nin İstanbul adayı; eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul Milletvekili Murat Kurum olmuştu.

GÖZLER ANKARA'DA…

AK Parti'nin İstanbul'da yaptığı aday tanıtım toplantısının ardından gözler Ankara'ya çevirildi. AK Parti'de aday belirleme çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında aday tespit komisyonu yoğun bir çalışma yürütüyor.  14 Ocak'ta ATO Congressium'da  Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 17 büyükşehrin yanısıra 31 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. O toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında,, isimler üzerinde titiz bir çalışma yürütülüyor. ATO'daki toplantıda 48 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. O 48 il içinde  en çok merak edilen Şanlıurfa adayının  kim olacağı.

ŞANLIURFA ADAYI MERAK EDİLİYOR

ATO'daki toplantıda 48 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. O 48 il içinde  en çok merak edilen illerden Şanlıurfa adayının  kim olacağı. AK Parti’nin büyükşehir belediye başkan adaylığı ile ilgili Şanlıurfa’da yaklaşık bir aydır sürekli değişen aday isimleri konuşuluyor. 

ANKARA’DAN  ŞANLIURFA İÇİN YENİ ANKET…

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkezi'nden gelen her ismin kesin aday olduğu söylentisi yayılmış, bu durum Şanlıurfa'da kafa karışıklığına neden olmuştu.  Ancak bugün yaşanan bir gelişme, bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını gösterdi. Ankara’dan gelen telefonda, anket yapmak için Zeynel Abidin Beyazgül, M. Kasım Gülpınar, Mehmet Canpolat ve Mahmut Kaçar'ın isimleri soruldu. Bu anketin genel merkezi tarafından yapılmış olması halinde söylentilerin aksine AK Parti Genel Merkezi'nin henüz kesin bir karar vermediğini ve bu dört ismin arasından bir tercih yapabileceğini gösteriyor.

14 Ocak'ta açıklanacak olan AK Parti adayı, Şanlıurfa yerel seçimlerinde belirleyici bir rol oynayacak.

SEÇİM BEYANNAMESİNDE NELER VAR?

AK Parti'de Seçim Beyannamesi ile ilgili çalışmalar da sürüyor.

Beyannamede; aralarında kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik ile güvenli ve dirençli şehirlerin de bulunduğu 8 başlık olması bekleniyor.

AK Parti Seçim Beyannamesi'ni 14 Ocak'taki toplantıdan sonra ayrı bir programda açıklayacak. 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir adayı “İstanbul Borsası” gibi! Biri iniyor biri çıkıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.