Bakanlık harekete geçti: Şehitlere saygısızlık yapana ceza

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü'nün hain saldırısında şehit olan kahraman askerlere yönelik sosyal medyada provokatif amaçlı paylaşımlar yapanlar hakkında yasal işlem yapılacağını açıkladı.

Bakanlık harekete geçti: Şehitlere saygısızlık yapana ceza

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü'nün hain saldırısında şehit olan kahraman askerlere yönelik sosyal medyada provokatif amaçlı paylaşımlar yapanlar hakkında yasal işlem yapılacağını duyurdu. 

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) hain saldırısında Şehit olan Kahraman Askerlerimize 🇹🇷 yönelik sosyal medyada "Provokatif amaçlı olarak" Terör örgütünü öven, Propagandasını yapan ve Yanıltıcı bilgiyi alenen yayan hesaplar hakkında gerekli tespit çalışmaları başlatıldı. Bu şahıslar hakkında yasal işlemler yapılacak.” ifadelerini kullandı.

Bakanlık harekete geçti: Şehitlere saygısızlık yapana ceza
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.