Yeni yılın ilk bakanlar toplantısı yapılacak! Gündemde hangi konular var

Türkiye'de yeni yılın ilk Bakanlar Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yarın Beştepe'de gerçekleşecek. Toplantının gündeminde SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşlarına yönelik düzenlemeler ve terörle mücadele önemli yer tutacak.

Yeni yılın ilk bakanlar toplantısı yapılacak! Gündemde hangi konular var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yılın ilk bakanlar toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yarın Beştepe'de gerçekleşecek.

Masada en dikkat çeken konular arasında milyonlarca SSK ve BAĞ-KUR emeklisini ilgilendiren emekli maaşlarındaki düzenlemeler bulunuyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın koordinasyonunda yürütülen çalışmanın değerlendirileceği toplantıda, en düşük emekli aylıklarını da içerecek düzenlemelerin ele alınması bekleniyor.

Toplantıda enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele için atılacak adımlar da masada olacak. Merkez Bankası'nın parasal sıkılaştırma politikalarının piyasalara etkisi ve rezervlerdeki son durumun değerlendirilmesi planlanıyor.

Terörle mücadele de toplantının önemli gündem maddelerinden biri olarak belirlendi. İstanbul'da gerçekleşen güvenlik zirvesinden çıkan kararlar ve Türkiye'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları ele alınacak.

Toplantı sonrasında yapılacak değerlendirmelerin kamuoyuyla paylaşılması ve yasalaşması için Meclis'e sevk edilmesi planlanıyor. Bu kritik toplantının ardından alınan kararlar, ülkenin ekonomik ve güvenlik politikalarında önemli bir etki yaratabilir.

Yeni yılın ilk bakanlar toplantısı yapılacak! Gündemde hangi konular var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.