CHP 'ucube yapı’ dedi! Büyükşehir ‘dezenformasyon bülteni’ yayınladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İletişim Başkanlığının, dezenformasyon ve manipülatif içerikler karşısında yayınladığı "Dezenformasyon Bülteni" gibi bültenler yayınlamaya başladı. Büyükşehir Belediyesi, son olarak CHP Karaköprü İlçe Başkanlığının su deposuyla ilgili ‘ucube yapı’ paylaşımına bu bültenle yanıt verdi. İşte Şanlıurfa’da tartışma konusu olan köprü altındaki sır…

CHP 'ucube yapı’ dedi! Büyükşehir ‘dezenformasyon bülteni’ yayınladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaköprü İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Karaköprü ilçesindeki bir köprünün altında yapılan su deposunun görüntüsü paylaşıldı. Paylaşımda, "Karaköprü belediyesinden dev proje!!! Sizce köprü altı bu ucube yapı ne işe yarıyor?" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve birçok kişi tarafından eleştirildi. 

BÜYÜKŞEHİR: "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE KURAKLIKLA MÜCADELE KAPSAMINDA YAPIYORUZ"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise CHP Karaköprü İlçe Başkanlığının iddialarını İletişim Başkanlığının, dezenformasyon ve manipülatif içerikler karşısında yayınladığı "Dezenformasyon Bülteni" gibi bültenle yalanladı.

Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Günümüzün en popüler haber alma kaynağı: ‘Sosyal Medya’ Algı, manipülasyon, dezenformasyona karşı da lütfen dikkatli kullanalım. İklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele çalışmalarımızın yanlış anlaşılmasını hiç istemeyiz.

Şehrimizde de iklim değişikliği etkileri her geçen gün etkisini artırıyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yaşanabilecek kuraklığa karşı Şanlıurfa'nın direncini artırmayı amaçlıyoruz.

Yer altından doğal olarak çıkan su kaynaklarımızı depolara aktararak çevredeki yeşil peyzaj alanlarımızın sulamasını sağlıyoruz.

Doğal kaynakların korunması ile su kayıplarını önlemek amacıyla şehrin farklı noktalarında yapılan ve Türkiye'ye örnek bir proje daha kazandırdık."

Büyükşehir Belediyesinin açıklamasında, su depolarının iklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele kapsamında yapıldığını, depoların doğal kaynakların korunması ve su kayıplarının önlenmesine yardımcı olacağının altı çizildi.

 

 

CHP 'ucube yapı’ dedi! Büyükşehir ‘dezenformasyon bülteni’ yayınladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.