Lider takım devre arası kampına başladı

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup lideri Viranşehir Belediyespor, devre arası kampına kendi tesislerinde başladı. Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ligi şampiyon bitirerek Viranşehir’in kupa hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Lider takım devre arası kampına başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup lideri Viranşehir Belediyespor, devre arası kampına kendi tesislerinde start verdi. 

Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde günde çift idman yapan Viranşehir Belediyespor, sabah antrenmanında aerobik koşu ve öğleden sonra ise taktiksel çalışma gerçekleştirdi. 

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ligi şampiyon bitirerek, Viranşehir’in kupa hasretine son vermek istediklerini söyledi.

 

ÇELİK: KUPAYI VİRANŞEHİR’E GETİRMEK İSTİYORUZ 

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ilk yarıyı değerlendirerek, “İlk yarıda oynadığımız 13 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. İyi bir kadromuz var, kendimizi başarılı olarak görüyoruz. Daha iyisini yapabilecek miyiz? Bunu da ikinci yarı göreceğiz” dedi. 

Eksik mevkilere transfer yaptıklarını da dile getiren Çelik, “Stoperimiz Eray Şekerci aramızdan ayrıldı. Bugün forvete takviye yaptık. Orta saha ve stopere de takviye yapacağız” diye konuştu.

İkinci yarıda da Viranşehir’e yakışan  bir takım ortaya koymak istediklerini vurgulayan Çelik, “Belediye Başkanımız Salih Ekinci’nin maddi ve manevi destekleri her zaman yanımızda, kendisine teşekkür ediyoruz. Viranşehir Belediyespor’un bu konuma gelmesinin en büyük mimarı kendisidir. İnşallah başkanımıza sezon sonu kupayı hediye edeceğiz” ifadelerini kulladı.

GÜLLÜ: VİRANŞEHİR’İN 3. LİG HASRETİNİ SONLANDIRACAĞIZ 

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü de sezona güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk hedefiyle başladıklarını belirterek, “İkinci yarıda da en yüksek puanı toparlamaya çalışacağız. İnşallah nisan ve mayıs aylarında Viranşehir halkına profesyonel liglerin hasretini şampiyonluk olarak yaşatacağız” şeklinde konuştu.

 

Lider takım devre arası kampına başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.