Şanlıurfa'da yıkımı bekleyen binalar tehlike saçıyor! Biri daha yıkıldı

Depremden bu yana kontrollü yıkımı bekleyen ancak bir türlü sıra gelmeyen ve kendiliğinden yıkılan binalar tehlike saçmaya devam ediyor. Son olarak Haliliye’de Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 5 katlı bina çöktü.  Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Şanlıurfa'da yıkımı bekleyen binalar tehlike saçıyor! Biri daha yıkıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık iki büyük depremlerden etkilenn Şanlıurfa’da, 19 bina yıkıldı, kentte binlerce bina ise ağır hasar aldı. 

Yıkım çalışmaları başlatılmış olsa da, depremin üzerinden 11 ay geçmesine rağmen yıkımı  yapılmayan ve çevresinde hiçbir önlem alınmayan binalar adeta tehlike saçıyor. Son olay ise Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana geldi.

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Haliliye ilçesine bağlı Refahiye Mahallesinde  Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 5 katlı apartmanın bir kısmı, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Olay yerine gelen AFAD, itfaiye ve polis ekipleri, enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol etti. Ekiplerin yaptığı arama çalışmalarında kimseye ulaşılamadı. Çevrede kalan kısmının çökme ihtimaline karşı güvenlik önlemleri alındı.

 

Şanlıurfa'da yıkımı bekleyen binalar tehlike saçıyor! Biri daha yıkıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.