Harran Üniversitesi'nde "Paylaşan Eller" ekibinin anlamlı projesi: Genç mağazalar

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık binası içerisinde “Paylaşan Eller” ekibi öncülüğünde genç mağaza açılışı gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi'nde "Paylaşan Eller" ekibinin anlamlı projesi: Genç mağazalar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Üniversitesi Geliştirme Vakfı bünyesinde gönüllü akademik ve idari personellerin bir araya gelmesi ile oluşturulan "Paylaşan Eller" ekibi, ihtiyaç sahibi öğrenciler için anlamlı bir projeye imza attı.

Hayırsever kurum ve kişiler aracılığıyla bağışlanan giysi, ayakkabı, çorap, bavul vb. eşyalar, Fen-Edebiyat Fakültesi zemin katta oluşturulan iki ayrı mağazada ihtiyaç sahibi kız ve erkek öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi. 

Paylaşan Eller Proje Başkanı Öğr. Gör. Nesrin Güllüoğlu’nun teşekkür konuşması ile başlayan genç mağaza açılış programı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun konuşması ile devam etti. Konuşmalardan sonra iki ayrı Genç Mağaza, Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, rektör yardımcıları, genel sekreter, senato üyeleri, akademik- idari personel ve öğrencilerle birlikte açılarak tanıtımı yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılış programında Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencilerinin müzik dinletisi ve özgün baskı resim sergisi etkinlikleri, konuklardan büyük beğeni aldı. 

Program, düzenlenen kokteyl sonrası sona erdi.

Harran Üniversitesi'nde "Paylaşan Eller" ekibinin anlamlı projesi: Genç mağazalar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.