Sandık Kokusu dizisindeki o sahneye tepki yağdı

Sandık Kokusu dizisinde Irmak rolüne hayat veren Meriç Aral sosyal medyada merak konusu olmuştu. Şimdi de Aral'ın hayat verdiği Irmak karakterinin bir sahnesi konuşuluyor. Sandık Kokusu dizisinde Irmak üvey babasıyla aşk yaşayıp annesini terk edince olanlar oldu.

Sandık Kokusu dizisindeki o sahneye tepki yağdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde Filiz'in kızı olarak Irmak rolünde Meriç Aral da dahil oldu.

Şimdi de o sahneler gündemde Filiz’in (Demet Akbağ) kızı ve Karsu'nun (Özge Özpirinçci) ablası olan, yıllardır görüşmedikleri aile üyesi Irmak karakteri ile Sandık Kokusu'na katılan Meriç Aral sosyal medyayı salladı.

Sandık Kokusu son bölümde kızı Irmak'ı eski eşiyle gören Filiz'in yıkıldığı an sosyal medyada gündem oldu.

Kızı Irmak'ı eski eşiyle gören Filiz'in yıkıldığı an dikkat çekerken dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı da merak konusu oldu.


Sosyal medyada ise bu anlara tepki gösterenler de vardı. Kimi seyirciler "Bu nasıl çarpık ilişki neden her dizide bir skandal", "Mide bulandırıcı, tüyler ürpertici", "Alev kalk büyüğün geldi" yorumlarında bulundu.

MERİÇ ARAL KİMDİR?

17 Kasım 1988 İstanbul doğumlu Meriç Aral, avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Aynı zamanda yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat bölümünde eğitim gördü. Staj sonrasında oyunculuğa başladı.

Film asistanı olarak kısa bir süre görev aldı. Play Video 2012 yılında yayımlanan Sultan adlı dizide ilk deneyimini gerçekleştirdi ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanındı.

Aral, kendisi gibi oyuncu olan Serkan Keskin ile birlikte.

Sandık Kokusu dizisindeki o sahneye tepki yağdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.