Şanlıurfalı fenomen Tayland’da cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu

Aslen Şanlıurfalı olan TikTok fenomeni Mika Raun, sosyal medya yaptığı paylaşımlarla ünlendikten sonra, yaptırdığı estetik ameliyatlarıyla çok konuşulmuştu. Sesini bile değiştiren Mika’nın bir süredir Tayland'da olduğu öğrenilmişti. Tayland’a cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak için gitti iddiaları ortada dolanırken fenomenin yaptığı paylaşım iddiaları doğruladı.

5

Aslen Şanlıurfalı olan Mika Raun Can, sosyal medya yaptığı paylaşımlarla fenomen haline geldikten sonra cinsiyet değiştirme sürecine girmiş ve sık sık estetik ameliyatları yaptırmıştı. 

Sesini bile değiştiren Mika, bununla da kalmadı. Tayland’a giden Urfalı fenomen orada cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. 

Önce alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çenesinden geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Mika Can Raun ardından ise göğüs ve kalça estetiği yaptırmıştı.

Fenomen Raun tüm operasyonları Türkiye'de olmadığını söyleyerek "Tüm işlemler için 2 buçuk milyon gitti" demişti.

Türkiye'de tamamlayamadığı sürecini fenomen Tayland'a giderek tamamladı. Mika'dan uzun süre hiçbir paylaşım gelmeyince, Tayland'a cinsiyet ameliyatı olmaya gittiği yönünde dedikodulara dair iddialar gündeme gelmişti.

En son gizemli sevgilisiyle Tayland'a gittikten sonra sırra kadem basan Mika Raun hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Öldüğü bile iddia edilen fenomen aylar sonra paylaşım yaptı.

Hemşireleriyle beraber pozlarını paylaşan Mika Raun "Prensesiniz geldi" notuyla paylaştığı fotoğrafla cinsiyet ameliyatı iddialarını doğrulamış oldu.