İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu: İyi yetişmiş bir nesil yetiştirmek için gayret gösteriyoruz

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanarak iki haftalık yarı yıl tatiline girileceğini belirterek, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi tatiller diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu:   İyi yetişmiş bir nesil yetiştirmek için gayret gösteriyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sultanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "İlimizdeki 746.748 öğrencimiz ve 34.337 öğretmenimizin 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak iki haftalık yarı yıl tatiline başlayacakları gün geldi. Bütün evlatlarımızın bu tatlı karne heyecanını paylaşıyor, gözlerinden öpüyorum." dedi.

Başarının yalnızca sınav notlarıyla ölçülmediğini belirten Sultanoğlu, "Gerçek başarının karakterleri oluşturan değerlerle birleştiğinde ortaya çıkacağıdır. Bu yüzden her şeyden önce merhametli, özgüvenli, vizyon sahibi ve iyi yetişmiş bir nesil yetiştirmek için gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Sultanoğlu, öğretmenlere de teşekkür ederek, "Bu süreçte sabır, gayret ve özveriyle evlatlarımızın yanında olan kıymetli öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Velilere de seslenen Sultanoğlu, "Unutulmaması gerekir ki başarılar da başarısızlıklar da yalnızca çocuklarımıza ait değildir. Onları yetiştiren, bu dünyaya hazırlayan ebeveynlerimize de aittir. Bunun bilincinde olarak tatil döneminde çocuklarımızla daha fazla kaliteli zaman geçirmenizi, onları daha çok dinlemenizi, birlikte güzel etkinlikler yapmanızı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sultanoğlu, tatil döneminde İl Milli Eğitim camiası olarak da evlatlarını destekleyecek projelerin üzerinde çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu: İyi yetişmiş bir nesil yetiştirmek için gayret gösteriyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.