Şanlıurfalı iş insanı hissedarlarına güven verdi: "Para çekme düşüncemiz yok, şirketi büyüteceğiz"

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi arasında yer alan Astor Enerji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, borsadaki hissedarlarına yönelik yaptığı açıklamada, Astor'dan para çekerek kendi şahsi ihtiyaçlarını karşılamayı düşünmediklerini, şirketin büyümesine odaklandıklarını söyledi.

Şanlıurfalı iş insanı hissedarlarına güven verdi:   "Para çekme düşüncemiz yok, şirketi büyüteceğiz"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



Türkiye'nin en zengin 100 ailesi arasında yer alan Astor Enerji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel’in, borsadaki hissedarlarına yönelik açıklama yaptığı video sosyal medyada dikkat çekti. 

Geçgel videodaki konuşmasında, Astor'dan para çekerek kendi şahsi ihtiyaçlarını karşılamayı düşünmediklerini, şirketin büyümesine odaklandıklarını söyledi.

GEÇGEL: ASTOR'DAN PARA ÇEKELİM  DİYE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

Geçgel, "Astor'dan para çekelim bir şey yapalım diye bir düşüncemiz yok. Kendi şahsımıza yetecek aile şirketlerinin gelirleri var. Geriye de Astor'u nasıl büyütürüz diye hedefliyoruz. Dünyanın kuralına göre hak diyoruz. İyi ki ölüm var. İyi bir şey değil ama iyi ki var. Bazıları diyor 3 metre kefen. 3 metre kefende elimize geçmeye bilir. Çünkü neyle gideceğimizi bilmiyoruz" dedi.

“BURADAKİ İNSANLARIN BENİM ORTAĞIM OLDUĞUNUN FARKINDAYIM”

Geçgel, hissedarlarına sahip çıktıklarını ve onların çıkarlarını gözeterek hareket ettiklerini vurguladı. Astor'un büyümesi için her türlü çabayı göstereceklerini belirten Geçgel, "Buradaki insanların benim ortağım olduğunun farkındayım. Daha dikkat ettiğimi söyleyebilirim.h" diye konuştu.

Geçgel'in açıklaması, hissedarlar tarafından olumlu karşılandı. Hissedarlar, Geçgel'in şirketin büyümesi için odaklanacağını ve hissedarların çıkarlarını gözeteceğini vurgulamasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

ASTOR ENERJİ BORSAYA NE ZAMAN GİRDİ?

11-13 Ocak  2023 tarihleri arasında gerçekleşen talep toplama sürecini rekor katılımla tamamlayan Astor Enerji, 18 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da, “ASTOR.E” koduyla işlem görmeye başladı.

 

📍#Astor, böyle bir patrona sahip 👏 pic.twitter.com/9u6394cxp4

— YILDIZ HİSSELER (@YildizHisseler) January 17, 2024

Şanlıurfalı iş insanı hissedarlarına güven verdi: "Para çekme düşüncemiz yok, şirketi büyüteceğiz"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.