Komşu ilde kadrolu çoban alınacak

Diyarbakır Dicle Üniversitesi, İŞKUR aracılığıyla 6 'Hayvan Bakıcısı (Çoban)' alımı için başvuruların alındığını duyurdu. Alım noter huzurunda çekilecek kura sonucunda yapılacak. İşte detaylar…

Komşu ilde kadrolu çoban alınacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dicle Üniversitesi 6 'Hayvan Bakıcısı (Çoban) alımı gerçekleştirecek. Çoban alımını ilana çıkaran üniversite şartları uyan adaylar arasında noter huzurunda kura çekimi yapacak. 

 

TECRÜBE ŞARTI ARANIYOR

Dicle Üniversitesi 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi statüsünde 6 adet 'Hayvan Bakıcısı (Çoban) alımı ilana çıktı. Başvuracak adaylarda "Sürü Yönetimi Çobanlık Sertifikası'' ile büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı hayvanların bakımı ve bulundukları ortamların bakımı temizliği konusunda en az 6 aylık tecrübeli olması isteniyor. İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecek. 

 

KURAYLA BELİRLENECEK   

İstihdam edilecek kadro sayısının dört katı kadar aday (6), İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecek. Ayrıca kura ile aynı sayıda kişi de yedek aday olarak tespit edilecek.  

 

DENEME SÜRESİ 2 AY

Alınacak kişiler için deneme süresi 2 ay olup (60 gün), deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız feshedileceği belirtildi.  

Alımın kura çekimi ise, 31 Ocak Çarşamba günü Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

 

Komşu ilde kadrolu çoban alınacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.