Kadir Evliyaoğlu Koleji başarıdan başarıya koşuyor

Şanlıurfa’nın başarılı eğitim kurumlarından Kadir Evliyaoğlu Koleji, kendi kaynakları ve hassas analiz teknikleri ile yetiştirdiği öğrencileriyle uluslararası organizasyonlar dahil birçok yarışmada başarıdan başarıya koşuyor.

5

Şanlıurfa’nın başarılı özel eğitim kurumlarından Kadir Evliyaoğlu Koleji, eğitimin sistemine ve sürdürülebilirliğine damgasını vurmaya devam ediyor.

Ulusal ve uluslararası başarılar ile Türkiye’nin göğsünü kabartan, Şanlıurfa’da da rakipsiz kurumu haline gelen Kadir Evliyaoğlu Koleji, bugüne kadar çok sayıda yarışmada derece elde etti.

Kanada merkezli uluslararası Caribou matematik yarışmasında Kadir Evliyaoğlu Koleji öğrencilerinden 1’i dünya şampiyonu olurken, 4 öğrenci ise 1 soruyu yanlış yaparak dünya derecesi elde etti.

Kolej konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

 “Kanada merkezli uluslararası Caribou matematik yarışmasında 1 öğrencimiz Dünya şampiyonu 4 öğrencimiz ile sadece 1 soruyu yanlış yaparak Dünya derecesi elde etti. KEV uluslararası dijital platform, artık her yerde! Temelden eğitimi baz alarak geliştirilen, çok dilli uluslararası KEV Dijital Platform yayın hayatına başladı. İçeriği ile her gruptan öğrencinin hedeflerine doğrudan katkı sağlayan, bir çok özel içeriği ile Eğitim adına çığır açan KEV Dijital Platform, artık her yerde. Kolay ulaşım ve yönlendirme için lütfen QR kodu okutunuz. KEV, dünya sizin eviniz, başarı hedefiniz!".