Gülpınar: Halk Gülpınar’ı istiyor

AK Parti’den ayrılıp YRP’den aday olan Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi Kasım Gülpınar, istifa sonrası ilk kez konuştu.  Gülpınar, “Ama şimdi halk kalkıp da ‘Biz değişim istiyoruz değişim’ diyor ve adres olarak Kasım Gülpınar’ı gösteriyorsa ben de AKP Genel Merkezi’ne şunu sorarım: Halkın sesine neden kulak vermiyorsunuz?” dedi.

Gülpınar: Halk Gülpınar’ı istiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi ve 24-25-26-27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın Yeniden Refah Partisi’ne katılıp Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından ilk kez konuştu.

HALK DEĞİŞİM İSTİYOR

Gülpınar, Sözcü'ye yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da halkın değişim istediğini belirterek, “Zaten öyle bir şey olsa, ben cumhurbaşkanımıza gidip ‘Efendim ben Şanlıurfa’ya gitmek istiyorum’ derdim. Ama şimdi halk kalkıp da ‘Biz değişim istiyoruz değişim’ diyor ve adres olarak Kasım Gülpınar’ı gösteriyorsa ben de AKP Genel Merkezi’ne şunu sorarım: Halkın sesine neden kulak vermiyorsunuz?” dedi.

 SOKAKTAKİ ÇOCUĞA SORSAN

Gülpınar, sokaktaki çocuğa bile Şanlıurfa'da en fazla oyu kimin alacağı sorulduğunda herkesin kendisini işaret edeceğini belirterek, "Beyazgül kaybeder, kazanmaz hiç böyle iddiam yok. Herkes kazanabilir. Fakat şu var: Sen bugün sokaktaki çocuğa da 'Şanlıurfa'da en fazla oyu kim aday olursa alır?' diye sorsan, herkes diyecek ki 'Kasım Gülpınar ile alır.' Şimdi hangi siyasi parti şunu diyebilir: Bana fazla oy lazım değil. Ben kendi adamımı koyacağım. Az oy alması benim için önemli değil.' Bu, bir kere halkın idaresini yok saymaktadır. Bunlar Cumhurbaşkanına ve partiye iyilik değildir. Çok oy alacak bir adamı bu süreçte nasıl göz ardı edersin? Çünkü bu Türkiye ortalamasına yansıyacak. Her siyasi parti, mutlaka bir oy fazlasını bile gözetmesi lazım. İster en güçlü, ister en zayıf parti 'Benim planım vardı. Şimdi bu halka sırtımı dönsem, ben bir daha Şanlıurfa'ya dönemem, giremem." ifadelerini kullandı.

FEDAKARLIĞI GÖZE ALDIM

Gülpınar, AK Parti Genel Merkezi'nin kendisiyle ilgili bir sıkıntısının olduğunu ancak bunun ne olduğunun kendisine söylenmediğini belirterek, "Benimle sıkıntı var ama onun da ne olduğunu söylemiyorsun. Ama ben de siyaset yapıyorum. Şimdi ben bu halka ne diyeceğim? Halk ayağa kalmışken büyük bir fedakarlığı göze aldım. Bütün projemi yapmışım. Türkiye'de siyaseti bırakıp yurtdışına yerleşme gibi planım vardı. Şimdi bu halka sırtımı dönsem, ben bir daha Şanlıurfa'ya dönemem, giremem." ifadelerini kullandı.

 

Gülpınar: Halk Gülpınar’ı istiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.