AK Parti Şanlıurfa ilçelerini belirledi! 3 ilçe kaldı

AK Parti Genel Merkezi Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Partinin, Şanlıurfa'da 10 ilçede karar kıldığı ancak Karaköprü, Siverek ve Ceylanpınar ilçelerinde sürecin devam ettiği öğrenildi. Bu 3 ilçede , Yeniden Refah Partisi'ndeki gelişmelerden dolayı değerlendirmelerin tekrar yapıldığı ve bu nedenle sürecin uzadığı öğrenildi.

AK Parti Şanlıurfa ilçelerini belirledi! 3 ilçe kaldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl ve büyükşehir adaylarını netleştiren AK Parti'de sırada ilçe adaylarının açıklanmasında. İstanbul ve Ankara ilçe adaylarını duyuran AK Parti’nin Şanlıurfa adaylarını ne zaman açıklayacağı merak konusu.

BEYAZGÜL VE DELİOĞLU ANKARA’DAN DÖNDÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Zeynel Abidin Beyazgül’ü belirlerken, Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları hakkındaki süreç hala devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ve İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu geçtiğimiz gün ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için Ankara'ya çağrılmıştı. 10 ilçede karar kılındıktan sonra Beyazgül ve Delioğlu kente döndü. İlçe adayları ise birlikte dönme planı yapıyor. 

10 İLÇE TAMAM

Yapılan çalışmalar neticesinde AK Parti’nin Şanlıurfa’da 10 ilçede karar kıldığı ancak Karaköprü, Siverek, Ceylanpınar ilçelerinde sürecin devam ettiği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi ve 24-25-26-27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi’ne katılarak partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması sürecin uzamasındaki faktör oldu.

NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AK Parti’nin Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken, şubat ayının ilk haftasında ise tüm adayların netleşmiş olması planlanıyor. Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacağı ise merak konusu.

AK Parti Şanlıurfa ilçelerini belirledi! 3 ilçe kaldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.