Karaköprüspor'da Besim Durmuş 16. haftayı değerlendirdi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, çalışmalarına devam ederken, sezonun 16. haftasını değerlendiren Teknik Direktör Besim Durmuş, "Rakiplerimize saygı duyuyoruz." dedi.

Karaköprüspor'da Besim Durmuş 16. haftayı değerlendirdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 16. haftasında Kendi sahasında Fatsa Belediyespor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, hem istediğimiz oyunu oynadığını hem de rakibe oynayacak alan bırakmadığını dile getirdi.

Sezonun 2.yarısının ilk maçını kazandığını ve bunu devam ettirmek istediklerini aktaran Durmuş, şunları söyledi: 

“2.yarının ilk maçını iç sahada kazandık. Bizim için çok önemli bir 3 puan idi. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Fatsaspor’a her zaman saygı duyuyoruz. Fatsaspor son haftalarda maç kaybetmeyen bir takım, oynayarak gelişen bir takımdı. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ama kazanmak için çok mücadele ettik. Sahada içi davranışımız çok üst seviyede idi. 1-0 kazandık ama kaçıldığımız gollerde vardı. Daha doğrusu pozisyonda ürettik. Az pozisyon verdik. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. Saha içindeki yerleşimimiz. Savrulmadan bloklar arsandaki hatlar arasını koruyarak doğru durduk. Doğru ataklar sonuçlandırdık. Sonuç itibari ile endişe etiğimiz bir maçı geride bıraktık hemde ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Oyuncularıma emeği geçen taraftarlarımıza herkese teşekkür ederim”. 

“BORNOVASPOR SİSTEMİ OLAN BİR TAKIM”

Bornovaspor ile önümüzdeki hafta oynayacakları maçı da değerlendiren Durmuş, “Biz her hafta kendi içinde maç maç ilerlemek istiyoruz. İlk hafta zordu biliyorduk ama çok şükür kazasız atlattık. Bu hafta sonu Bornovaspor ile oynayacağız. Bornovaspor takımı ligte sistemi olan top oynayan bir aklı olan bir takım belki deplasmanlarda onlar iyi oynamıyorlar ama iç sahada topladıkları puanın yüzde 90’nı iç sahada toplayan bir takım, onlara da saygı duyuyoruz.  Ama maçın zor olacağınızda biliyoruz. İnşallah Bornova’danda iyi oynayarak 3 puanı alan taraf oluruz.” Dedi.

Karaköprüspor'da Besim Durmuş 16. haftayı değerlendirdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.