CHP'li vekiller emekli zammını alkışlayarak protesto etti!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, emeklilere yönelik düzenlemenin yetersiz olduğunu söylerken, CHP'li vekiller iktidarın emeklilere yönelik politikasını alkışlarla kürsüde protesto etti

CHP'li vekiller emekli zammını alkışlayarak protesto etti!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM'de, çalışma yaşamıyla ilgili düzenlemelerin yer aldığı, SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına 2024 yılının ilk altı ayı için yüzde 49,25 zam yapılmasını da içeren 12 maddelik kanun teklifi görüşmeleri esnasında, CHP'liler emekliye verilen zammı protesto etti.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır; çalışma yaşamıyla ilgili düzenlemelerin yer aldığı, SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına 2024 yılının ilk altı ayı için yüzde 49,25 zam yapılmasını da içeren 12 maddelik kanun teklifi görüşmeleri sırasında kanun teklifini CHP grubuyla birlikte protesto etti. Başarır'ın konuşmasının sonunda kürsüye gelen CHP grubu, Meclis'te görüşülen kanun teklifini alkışlarla protesto etti.

Ali Mahir Başarır, şunları kaydetti:

"2002’de emeklinin bir aylık maaşı 1,5 asgari ücrete denk geliyordu. Şimdi, hemen hemen yarısı. Açıklayabilir misiniz bunu? Her şeyi geçiyorum, şu yirmi beş günlük sürede beyefendi taksit taksit lütuf olarak cebinden sadaka gibi bu zammı verdi ya”

CHP'li vekiller emekli zammını alkışlayarak protesto etti!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.