Soykırımın 114. günü! Siviller hayatını kaybetmeye devam ediyor

İsrail’in Gazze Şeridini işgalinin 114’üncü gününde, ölü ve yaralı sayısı artıyor. İşgalde siviller hedef alınırken dünya, bu katliama seyirci kalmaya devam ediyor.

Soykırımın 114. günü! Siviller hayatını kaybetmeye devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği soykırımın 114. gününde, yine onlarca kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı.

İşgalci İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını 114. gününde sürdürüyor, Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları, Gazze kentinin güneydoğusundaki Ez-Zeytun Mahallesi'nde Selmi ailesine ait bir evi bombalayarak en az 8 kişinin ölümüne ve onlarca kişinin yaralanmasına neden oldu. Bombalanan evin enkazında hala çıkarılmayı bekleyenler olduğu ifade edildi.

İsrail topçu birliklerinin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentindeki evlere düzenlediği saldırılar sonucu ölen ve yaralanan Filistinliler, kente bağlı Nasır Tıp Kompleksi'ne nakledildi.

Gazze'nin güneybatısındaki Tel el-Heva Mahallesi ve kentin batı bölgelerine düzenlenen hava saldırıları, aralarında çocuk ve kadınların bulunduğu çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına sebep oldu.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bölgeleri gece boyunca havadan ve karadan bombaladı. Saldırılar nedeniyle yıkılan binaların enkazından çıkarılamayan kişiler olduğu bildirildi.

Soykırımın 114. günü! Siviller hayatını kaybetmeye devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.