Müziği bıraktığı iddia edilmişti! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın; "Beni silin, ben yokum" cümlesiyle yaptığı açıklaması müziği bıraktığı yönünde yorumlanınca yeni açıklama yaptı. Konak; müziği bırakmadığını belirtip; "Söylediğim yanlış anlaşılmış" ifadesini kullandı.

Müziği bıraktığı iddia edilmişti! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sosyal medya hesabından; "Beni silin, ben yokum" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu açıklaması, 'Yeniden müziği bıraktı' yorumlarının yapılmasın neden oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan sanatçı, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla benı silin. Ben yokum" ifadelerini kullandı.

“SÖYLEDİĞİM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ GALİBA”

Volkan Konak ardından yeni bir açıklama yaparak sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirdi; "Dostlar! Söylediğim yanlış anlaşılmış galiba. Siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Her zaman olduğu gibi, dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Son söz; Yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat" dedi.

 

Müziği bıraktığı iddia edilmişti! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.