Telepati çağı başlıyor! Elon Musk açıkladı: İlk kez bir insan beynine çip takıldı

ABD’li Milyarder Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ilk kez bir insan beynine çip takıldığını açıkladı.

Telepati çağı başlıyor! Elon Musk açıkladı: İlk kez bir insan beynine çip takıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li girişimci ve Elon Musk, kurucusu olduğu nöroteknoloji şirketi Neuralink’in insan beynine çip takma çalışmalarında geldiği son nokta hakkında bilgi verdi.

Elon Musk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Neuralink tarafından gerçekleştirilen ilk beyin imalatının başarıyla yapıldığını duyurdu. İlk denemenin ardından iyileşme sürecinin olumlu ilerlediğini vurgulayan Musk, elde edilen ilk sonuçların umut verici olduğunu belirtti.

BİLİMDE SON NOKTA 

Elon Musk, Neuralink'in ilk ürününün "Telepati" adını taşıdığını açıklarken, bu teknolojinin, düşünce gücüyle telefon, bilgisayar ve çeşitli cihazları kontrol etmeyi mümkün kıldığını ifade etti. İlk etapta bu teknolojinin, uzuvlarını kullanma yetisini kaybetmiş bireylerin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediğini belirten Musk paylaşımında "Stephen Hawking'in hızlı bir katip veya müzayedeciden daha hızlı iletişim kurabildiğini hayal edin. Hedef bu." örneğini verdi.

Telepati çağı başlıyor! Elon Musk açıkladı: İlk kez bir insan beynine çip takıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.