Milli Eğitim Bakanı Tekin: Devamsızlıkta af yok

Milli Eğitim Bakanı Tekin okullardaki devam zorunluluğuyla ilgili “Devamsızlık konusunda çok ısrarcıyız. Daha önceki uygulamalarda olduğu gibi af ya da benzeri bir şey gündemimize gelmeyecek” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Devamsızlıkta af yok

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da Sabancı Öğretmenevinde düzenlenen bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, devamsızlık konusunda af uygulanmayacağını açıkladı.

Tekin, "Devamsızlık konusunda çok ısrarcıyız. Daha önceki uygulamalarda olduğu gibi af ya da benzeri bir şey gündemimize gelmeyecek" dedi.

Devamsızlıkla ilgili aldıklarını tedbirlerle öğrencilerin devamsızlığında ciddi düşüşler gördüklerini belirten Tekin, "Bu nedenle devamsızlık konusunda ısrarcıyız. Af gündemimize gelmeyecek" diye konuştu.

YENİ MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ TAMAMLANDI

Tekin, yeni müfredat değişikliği ile ilgili de bilgi verdi. Bakan Tekin, "Müfredat değişikliği ile ilgili bütün çalışmalarımız bitti. Kademeli geçişle 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulamaya başlayacağız" dedi.

Tekin, müfredat değişikliğinin öğrencilerin ihtiyaç ve becerilerine göre hazırlandığını belirterek, "Sadeleştirilmiş ve güncellenmiş bir müfredat olacak. Bu müfredatla öğrencilerin daha nitelikli bir eğitim almalarını hedefliyoruz" diye konuştu.

 

 

 

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Devamsızlıkta af yok

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.