Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! PTT’den 100 bin TL…

Artan fiyatlar ve enflasyon nedeniyle nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara PTT'den müjdeli haber geldi. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! PTT’den 100 bin TL…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTT'den ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşların PTT müşterisi olması gerekiyor. Başvurular kısa mesaj yoluyla veya internet bankacılığı üzerinden yapılabiliyor.

Asgari ücrete gelen zamlar maaşları işlemeden artan fiyatlar vatandaşı da zor durumda bırakıyor. Cebinde para kalmayan vatandaş bankaların kapısını çalmaya başladı. PTT nakit sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına koşuyor. 100.000 TL tutarındaki ödemeler için düğmeye basan PTT detayları da açıkladı. İşte PTT 100.000 TL'lik kredi detayları…

36 AYA KADAR VADE

100.000 TL'lik kredi başvurusunda bulunan müşterilere 24 ay 70.000'lik kredi başvurusunda bulunan müşterileri ise 36 ay vade seçeneği sunuluyor.

KISA MESAJ YOLUYLA BAŞVURU

Başvurular kısa mesaj yoluyla hızlı bir şekilde yapılabilecek. Kısa mesaj yoluyla başvuruda bulunmak isteyen kişilerin T.C kimlik numarasını yazıp 3050'ye mesaj göndermesi gerekmektedir. Başvurular internet bankacılığı üzerinden de hızlı bir şekilde yapılabilecek. PTT müşterisi olanlara ister kefil talep edilmediği aktarıldı.

KAYNAK: KARAR GAZETESİ

Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! PTT’den 100 bin TL…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.