Şanlıurfa'dan Ramazan Hoca için savcılara çağrı

Şanlıurfa Barosu avukatlarından Nurullah Küçükoğlu, dün öldürülen Ramazan Hoca (Ramazan Böçkün) hakkında savcılığa çağrıda bulundu. Küçükoğlu, Böçkün’ün 14 gün önce çektiği bir videonun soruşturma dosyasına dahil edilmesini istedi.

Şanlıurfa'dan Ramazan Hoca için savcılara çağrı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı dini konuşmalar ile sosyal medyada tanınan ve Ulu Cami Cemaati müdavimleri arasında yer alan Ramazan Böçkün, dün Cerrahpaşa'da bir çay ocağında uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti.

Yaşanan olay tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırırken, Böçkün’ün 17 Ocak 2024 tarihinde çektiği bir video ortaya çıktı. 

Paylaşılan videoda Böçkün, "Benim üzerimde yoğun bir kampanya var. Dükkanıma kendini bilmez bazı insanlar geliyor ortalığı karıştırıyorlar. Kimseden korkum yok." ifadelerini kullandığı görünüyor.

Cinayet sonrası savcılar tarafından soruşturma açılırken, Şanlıurfa Barosu avukatlarından Nurullah Küçükoğlu, savcılara çağrıda bulunarak, 14 gün önce çekilen bu videonun soruşturma dosyasına eklenmesini istedi.

Küçükoğlu, “Ramazan Böçkün’ü arayan, tehdit eden, rahatsız eden kişi ve grupları tespit ederek bunların cinayetle aralarında herhangi bir bağ olup olmadığını açık bir şekilde ortaya koymalıdır...” dedi.

Şanlıurfa'dan Ramazan Hoca için savcılara çağrı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.