Şanlıurfa’da belediye başkan adayı basınla buluştu! Projelerini açıkladı

Yeni Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’da basın mensupları ile bir araya geldi. Çiftçi, neden aday olduğunu ve yapacakları çalışmaları anlattı.

Şanlıurfa’da belediye başkan adayı basınla buluştu!   Projelerini açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi'nin Karaköprü Belediye Başkan adayı olarak Şanlıurfa'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Özel bir mekanda yapılan toplantıya Çiftçi’nin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Adaylık sürecine değinen Çiftçi, tercihlerini istişareler sonucunda Yeniden Refah Partisi'nden yana kullandıklarını söyledi. Çiftçi, partisiyle benzer anlayışa, muhafazakâr görüşe ve milli bakışa sahip olduklarını da vurguladı.

 “KARAKÖPRÜ BENDEN HİZMET İSTİYOR”

Halkın beklentilerine daha fazla kulak vermek istediğini ifade eden Çiftçi, siyasi partilerin değişebilir ve değişmesi gereken yapılar olduğunu, toplum yararı ve kamu yararı doğrultusunda mücadeleye devam edildiğini belirtti.

Çiftçi, halkın talepleri doğrultusunda aday olduklarını belirterek, şunlar kaydetti:

“Şimdi Karaköprü benden hizmet istiyor. AK Parti yetkili organları ve Cumhurbaşkanı da takdirini devamdan yana kullandılar. Şimdi ben halk insanıyım. Bu halka kulak vermem lazım. KimseYE kırgın dargın değilim. Beraber çalıştığımız insanlar. Beraber çalıştığımız organlar. Ben onlara ve tüm adaylarına başarılar diliyorum. Siyasi partiler hiçbir zaman bir takım değil ve değişilmez değil. Değişimde eğer bir toplum yararı ve kamu yararı  varsa mücadeleye devam edersiniz. Burada bir eksiklik gördüğünüzde bir değişiklik yaparsınız. Bizim de tercihimiz istişareler neticesinde Yeniden Refah Partisi oldu.”

YÖNETİM ANLAYIŞLARINI AÇIKLADI

Gelecek dönemde belediye başkanı seçilmeleri durumunda yönetim anlayışlarını açıklayan Çiftçi, öncelikli olarak insan merkezli çalışmalarla gençlerin eğitim ve istihdamına odaklanacaklarını dile getirdi. Eğitim, istihdam, sağlık ve adalet konularına vurgu yapan Çiftçi, belediyecilik deneyimlerini kullanarak çevreye dokunuşlar, yeni yaşam alanları, kadınlar için istihdam merkezleri ve çocuk bakım hizmetleri gibi projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Son olarak, Çiftçi, çalışma arkadaşlarının adalet içinde yönetilmesine ve sosyal haklarının dengeli bir şekilde verilmesine öncelik vereceklerini belirtti. Adayların sosyal sorumluluklarına vurgu yaparak, kırılan ve deforme olan yerlerin hızlı şekilde onarılacağını ve şehrin temizliğine önem vereceklerini ifade etti.

 

Şanlıurfa’da belediye başkan adayı basınla buluştu! Projelerini açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.