TOKİ uygun fiyata dükkan ve konut satışı yapacak! İl il açıklandı: TOKİ başvuruları için tarihler belli oldu

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 26 ilde konut, 29 ilde dükkan satacak. TOKİ konut satışlarını yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile; iş yeri satışlarını ise yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile yapacak. Konut veya iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar için TOKİ başvuru süreci devam ediyor. Başvuru süreci TOKİ İstanbul ile Ankara lokasyonlarıyla beraber internet üzerinde 7-8 Şubat tarihlerinde yapılacak satışlarla sona erecek.

TOKİ uygun fiyata dükkan ve konut satışı yapacak! İl il açıklandı: TOKİ başvuruları için tarihler belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKİ başvuru süreci 43 il için başladı. 7-8 Şubat'ta satışları yapılacak konut ve iş yerleri için TOKİ, lokasyonları ve detayları duyurdu. TOKİ tarafından satışa sunulan evlerden bazı örnekler ve muhammen bedelleri ile başvuru için bilinmesi gerekenler haberin detaylarında...

TOKİ BAŞVURU SÜRECİ 43 İL İÇİN BAŞLADI

26 ilde 123 TOKİ konutu, 29 ilde 296 TOKİ iş yeri satışa sunuldu. TOKİ 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satılacak konut ve iş yerlerini almak isteyen alıcıların, konutları yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile iş yerlerini ise yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile alabileceklerini belirtti.

TOKİ KONUTLARI 7 ŞUBAT'TA SATILACAK

TOKİ'nin açık artırmayla satışa sunacağı konutlar için 7 Şubat 2024 Çarşamba, iş yerleri için ise 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.30'da müzayede düzenlenecek.

TOKİ KONUT VE İŞ YERİ SATIŞLARI NEREDE GERÇEKLEŞECEK?

TOKİ konut ve iş yerlerinin açık artırmalarını Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapacak. Ayrıca TOKİ internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilme imkanı tanıyor. TOKİ'nin konut ve iş yerleri için açık artırmaya internet üzerinden 6 Şubat 2024 Salı günü saat 10.30'a kadar katılabilinecek.

TOKİ KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER

TOKİ konutlarını almak isteyen alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara (Kızılcahamam yüzde 25 Peşin-120 ay vade), Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Karsa, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vadeyle sahip olabilecek.

TOKİ 29 İLDE İŞ YERİ SATACAK

Ayrıca, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat ile 60 ay vadeyle alınabilecek.

TOKİ İLETİŞİM

TOKİ açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. TOKİ konut ve iş yerleri başvuruları ve teminatları bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Kaynak: Sabah 

TOKİ uygun fiyata dükkan ve konut satışı yapacak! İl il açıklandı: TOKİ başvuruları için tarihler belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.