Başkan Ekinci’den 6 Şubat depremi yıldönümü mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen, Şanlıurfa ile birlikte 11 ilin etkilendiği ve binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem felaketinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ekinci’den 6 Şubat depremi yıldönümü mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 53 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj paylaştı. Milletçe en kara gecelerimizden birini yaşadığımız, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 6 Şubat 2023 depreminin üzerinden 1 yıl geçtiğini belirten Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“6 Şubat depremi, ülkemizin bir deprem ülkesi olduğu gerçeğini çok acı bir şekilde hatırlatmıştır. Asrın felaketi olarak adlandırılan ve ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden olan depremde; on binlerce insanımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış ve evsiz kalmıştır. Geçen 1 yılın ardından ne kayıplarımızı unuttuk ne de acılarımız azaldı. Viranşehir Belediyesi olarak o dönemde birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde pek çok depremzedeye destek olduk; afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için de gece gündüz çalıştık. Adıyaman başta olmak üzere depremden etkilenen birçok ilimizde vatandaşlarımıza yardım elini uzattık.

Viranşehir Belediyesi olarak, afetlere karşı hazırlıklı olmak, acil durum müdahale planlarını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini en üst düzeyde tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da şehrimizin daha güvenli ve dirençli bir yapıya kavuşması için hız kesmeden, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Başkan Ekinci’den 6 Şubat depremi yıldönümü mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.