Fahrettin Altun açıkladı: CİMER’e bunlar bile soruluyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son zamanlarda özellikle gençler tarafından CİMER’e yoğun ilgi olduğunu belirtti. Altun, gençlerin doğum saatlerini bile sorduğunu ifade ederek, gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirdi.

5

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir vatandaşın doğum saatini Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinden (CİMER) üzerinden öğrendiğini belirtti.  

 

CİMER DOĞUM SAATİ 

CİMER'e yazı yazan genç bir kız doğum saatini öğrenmek istedi. Başvuruya İçişleri Bakanlığı Nüfus Arşivleri Daire Başkanlığı "Belgeler incelendiğinde doğum saatiniz 13.50" cevabını verdi. 23 yaşındaki kız, bu bilgiyi sosyal medyadan paylaşarak CİMER'e teşekkür etti.

 

MURAT KEKİLLİ’DEN İRONİ 

Şarkıcı Murat Kekilli ironi yaparak, "Ama bu CİMER de cidden fazla oluyor. Yükselen burç hesaplamasına kadar yapacak neredeyse" dedi; İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u etiketledi.

İletişim Başkanı Altun bu paylaşım üzerine şu ifadeleri kullandı: "Gençlerimizin CİMER'e ilgisinin olduğunu görüyoruz, bu taleplerini karşılamaya çalışıyoruz."