Cumhurbaşkanı Şanlıurfa'da hangi belediyeyi övdü?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen deprem konutları teslim töreninde Gaziantep'i övdü. Şanlıurfalılara hitap ederken Gaziantep'i örnek gösteren Erdoğan Şahinbey Belediyesinin yaptığı camiyi uzun uzun övdü.

Cumhurbaşkanı Şanlıurfa'da hangi belediyeyi övdü?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen iller arasında yer alan Şanlıurfa’daydı.

Erdoğan önce AK Parti’nin Şanlıurfa ilçelerindeki adaylarını açıkladı daha sonra da deprem konutlarının teslimini gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konutları teslim töreninde Gaziantep'i övdü. Şanlıurfalılara hitap ederken Gaziantep'i örnek gösteren Erdoğan, Şahinbey Belediyesi'nin Millet Camii'nin açılışına da değindi. Erdoğan, Şahinbey Belediyesinin yaptığı camiyi uzun uzun övdü.

“BAŞKAN VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Eseri kısa zamanda Şahinbey'e kazandırmış olmasından dolayı belediye başkanını ve ekibini tebrik eden Erdoğan şunları kaydetti:

“Pazar günü Gaziantep’teydik. Orada da bin 875 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük sağlık tesisi olan Gaziantep Şehir Hastanesinin resmi açılışını yaptık. Ardından 10 bin 698 konutumuzun kura törenini gerçekleştirdik. Yine ayni gün Şahinbey Belediyemizin Millet Camii'nin de açılışını yaptık. Muhteşem bir eser Şahinbey Belediyemiz meydana getirdi. Gerçekten belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Böyle muazzam bir eseri kısa zamanda Şahinbey’e kazandırmış olmasıyla iftihar ediyoruz”

 

 

 

Cumhurbaşkanı Şanlıurfa'da hangi belediyeyi övdü?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.