Akdeniz’de Şanlıurfa fırtınası! EMITT’te yoğun İlgi

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü merkez ilçe belediyelerinin iş birliği ile Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yerini alan Şanlıurfa Standı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Akdeniz’de Şanlıurfa fırtınası! EMITT’te yoğun İlgi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanları ile gastronomi örneklerinin en iyi şekilde yansıtıldığı Şanlıurfa Standına, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan işletme belgeli oteller, seyahat acentaları gibi 24 ayrı firmada katılım sağlıyor. 

Sinevizyon ve broşür dağıtımları gibi her türlü bilgilendirme ve tanıtımların yapıldığı stantta en çok ilgiyi Göbeklitepe, Karahantepe ve Balıklıgöl gösterimleri gördü. Şanlıurfa tanıtımında fuar organizasyonlarının önemli olduğunu belirten Vali Hasan Şıldak da yaptığı değerlendirmesinde “Valiliğimiz koordinasyonunda; yerel yönetimlerimizin de katılımı ile EMITT Fuarı'nda yer alan Şanlıurfa Standımızda, bir yandan ilimizin tanıtımı yapılırken bir yandan da gelecek turizm sezonu için tur şirketlerimiz iş birliklerine imza atıyor. Tüm paydaş kurumlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Akdeniz’de Şanlıurfa fırtınası! EMITT’te yoğun İlgi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.