Şanlıurfa’da birçok kurumda görev almıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını resmen ilan etti…

Şanlıurfa’da birçok kurumda müdürlük görevi yapan AK Parti Kahta Belediye Başkanı Adayı Mehmet Can Hallaç, adaylığının açıklanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında Kahta'yı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye Yüzyılına taşımak için var gücüyle çalışacağını belirten Hallaç, diğer aday adaylarına, Kahta ve Adıyaman basınına ve kendisine destek veren tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Şanlıurfa’da birçok kurumda görev almıştı!   Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını resmen ilan etti…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. 

Dün Adıyaman’da aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kentteki adaylarını açıkladı.

ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adıyaman’da aday gösterdiği isimler arasında Şanlıurfalıların yakından tanıdığı bir isim yer aldı.

Şanlıurfa’da birçok kurum ve kuruluşta müdürlük görevi yapan ve son olarak Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yapan Mehmet Can Hallaç'ın, AK Parti’den Adıyaman Kahta Belediye Başkan adayı oldu.

HALLAÇ’TAN TEŞEKKÜR

AK Parti Kahta Belediye Başkanı Adayı Mehmet Can Hallaç, adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajında Kahta'yı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye yüzyılına taşımak için var gücüyle çalışacağını belirten Hallaç, diğer aday adaylarına, Kahta ve Adıyaman basınına ve kendisine destek veren tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Hallaç, Kahta'nın geleceğini şekillendirecek projelerden de bahsetti. Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik özel projelerle destek olacaklarını, yoksullukla mücadele edeceklerini, yaşlı ve engelli hemşerilerimize gereken değeri sunacaklarını, öğrencilerimizi başarıları için teşvik edeceklerini, Kahta'nın altyapısını iyileştireceklerini, kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline getirecek ve tanıtımıyla marka bir şehir oluşturmak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Hallaç, Kahta'nın beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, Kahta'yı daha yaşanabilir ve güçlü kılmak amacıyla çıktığı bu yolda hemşerilerinin desteğini beklediğini ifade etti.

 

 

 

Şanlıurfa’da birçok kurumda görev almıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını resmen ilan etti…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.