Baydilli Esentepe'de vatandaşlarla buluştu: "Desteklerinizi bekliyoruz"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerilerini dilerken, vatandaşların destek ve dualarını istedi.

Baydilli Esentepe'de vatandaşlarla buluştu: "Desteklerinizi bekliyoruz"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Karaköprü Belediye Başkanı Adayı olan Başkan Baydilli Esentepe Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, ilçede yapılan çalışmalar ile yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Baydilli’ye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti. 

Esentepe Mahallesine kazandırılan projeler ve yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Metin Baydilli, vatandaşların talep, öneri ve fikirlerini de dinleyip not aldı. 

Karaköprü’yü vatandaşların hak ettiği şekilde modern ve konforlu bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Baydilli vatandaşların desteğiyle bu hizmetleri artırarak sürdüreceklerini ifade etti. 

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı: “Karaköprü büyüme potansiyeliyle, gözde bir konutlaşma alanı olmasıyla gerçekten özel bir ilçedir. Bu ilçeye hizmet etmek ve burada belediyecilik yürütmek kolay olmamanın yanında vatandaşa hizmet noktasında çok değerlidir. Biz de Allah’a şükürler olsun 8,5 yıldır bu ilçenin büyümesine, güzelleşmesine katkı sunmak için hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tekrar aday gösterildik.

Şimdi vatandaşlarımızla buluşup ilçemizde yaptıklarımızı ve önümüzdeki dönem yapacaklarımızı anlatıyoruz. Onların talep ve önerilerini dinleyip yapılacak hizmetlere katkı suması açısından gerekli notları alıyoruz. Vatandaşlarımızın da bize teveccühü çok güzel demek ki hizmetlerimizle hoş bir sada bıraktık. İnşallah 31 Mart’ta da vatandaşlarımızın desteğiyle yeniden bu şehre hizmet etmenin şerefine nail olacağız.” 

Vatandaşlar da Başka Baydilli’yi adaylığı için tebrik ederken, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ve desteklerini ilettiler.

Baydilli Esentepe'de vatandaşlarla buluştu: "Desteklerinizi bekliyoruz"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.