Bakan Koca’dan 35 bin yeni atama müjdesi! Takvim bugün başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi adına önemli bir adımın atıldığını duyurdu, 35 bin yeni sağlık personeli alımının imzalandığını belirten Bakan Koca, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını takdirle karşıladı.

Bakan Koca’dan 35 bin yeni atama müjdesi!  Takvim bugün başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerle bir araya geldi.

Bakan Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi. 35 bin yeni çalışma arkadaşımız aramıza katılacak. Gerek mevcut sağlık hizmetlerinin etkin olarak sürdürülebilmesi açısından gerekse yeni açılan hastanelerimizin personel ihtiyacı açısından 35 bin yeni istihdam gücümüze güç katacak." dedi.

Alımların detaylarına da değinen Bakan Koca, "Takvim bugün itibarıyla başladı. Personel alımı bugün imzalandı. Kılavuzu bu hafta ÖSYM’ye göndermek istiyoruz. Bildiğiniz gibi alımlarda mülakat yok. Tüm adaylar eşit koşullarda yarışacaklar. 15 bini hemşire, 8 bini hizmet personeli olmak üzere toplam 35 bin yeni çalışma arkadaşımız olacak." şeklinde konuştu.

YENİ ŞEHİR HASTANELERİ

Bakan Koca, ayrıca yeni şehir hastanelerinin açılışına ilişkin de bilgi verdi. "Yakında, birkaç hafta içinde Antalya Şehir Hastanesi tam kapasite ile hizmete alınacak. Bildiğiniz gibi hasta kabulüne başlandı. Muhtemelen önümüzdeki iki üç hafta içerisinde Antalya Şehir Hastanemizin resmi açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacak." diyerek açıklamalarını tamamladı.

Bakan Koca’dan 35 bin yeni atama müjdesi! Takvim bugün başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.