Şanlıurfaspor’dan birlik çağrısı

Ligde kötü günler geçiren ve düşme potasında yer alan Şanlıurfaspor, tüm sıkıntılara rağmen takımı el birliğiyle ligde tutacaklarını açıkladı. Şanlı takım, “Biz hiç kimseye kızgın veya kırgın değiliz” açıklamasında bulundu.

Şanlıurfaspor’dan birlik çağrısı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astor Enerji Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’de kötü günler geçiriyor. 19 puana sahip sarı yeşilli takım düşme potasında yer alıyor. 

Şanlıurfaspor, yazılı bir açıklama yaparak camiaya birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

“Gün Şanlıurfaspor'a sahip çıkma günüdür” başlıklı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Şu an içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sportif başarı anlamında kötü sonuçlar aldığımızın bizler de farkındayız. İyi bir kadro kurmamıza ve özellikle son haftalarda iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamıyoruz. bundan dolayı hepimiz üzüntümüzü bildiriyor, takımımıza güvendiğimizi de belirtmek istiyoruz. 

Bu zorlu süreçten çıkmak ve tüm mücadelemizi sürdürmek için elimizden gelenin fazlasını yaptığımızı tüm Şanlıurfalıların ve taraftarlarımızın bilmesini istiyoruz. Bu süreci el birliği ile birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza gönülden inanıyoruz. 

Gerçekten başka Şanlıurfaspor yok, 3 milyon nüfuslu bir şehrin en büyük markasını el birliğiyle bu durumda kurtaracağız, tüm sıkıntılara rağmen bu takımı ligde tutacağız, biz hiç kimseye kızgın veya kırgın değiliz, amacımız sarı yeşil renkleri bir an evvel ayağa kaldırmak ve ligde tutarak  bir şampiyonluk daha yaşamak, tüm bileşenleri kenetlenmeye ve hep beraber hareket etmeye çağırıyoruz. Bu takım mutlaka hak ettiği yerlere gelecektir.. Tüm taraftarlarımızı, yöneticilerimizi, STK›larımızı, Basınımızı, tüm Şanlıurfalıları Şanlıurfa'ya gönül vermiş herkesi kenetlenmeye ve takıma sahip çıkmaya çağırıyoruz. 

Bu takım hepimizin. Bu takıma sahip çıkmak desteklemek hepimizin görevi, herkes bu takım için emek veriyor. Herkes hırslarını bir kenara bırakarak takımın başarısı için el ele verdi mi emin olun bu takım düşmez. Sen-ben değil hepimiz el birliğiyle bu takımı ligde tutarak hak ettiği yere taşıyacağız.

Başta TBMM Başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ'a ve takımımıza destek veren özellikle transferin son günü bizi yalnız bırakmayan ve tesislere kadar gelerek bizi onurlandıran takıma desteğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e sonsuz teşekkürlerimizi iletirken, ayrıca takımımızın her zaman yanında olan Valimiz Sayın Hasan Şıldak'a tüm vekillerimize ve ilçe Belediye Başkanlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

İyi ki varlar ve bizimle beraberler.

Bu süreçte en büyük destekçimiz olan taraftarlarımıza da ayrı bir parantez açmak istiyoruz. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Son olarak Teknik Direktörümüz Cihat Arslan ve ekibine, aynı zamanda futbolcu topluluğumuza güvenimizin tam olduğunu ifade etmek istiyoruz ve kendilerine sonuna kadar güveniyoruz”.

Şanlıurfaspor’dan birlik çağrısı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.