Şanlıurfa’da yağmur etkisini sürdürüyor: İki yol trafiğe kapandı!

Şanlıurfa'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar doğrultusunda kuvvetli yağış etkisini sürdürüyor. Yağışların neden olduğu sel ve taşkın nedeniyle iki önemli yol trafiğe kapatıldı.

5

Şanlıurfa'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar doğrultusunda kuvvetli yağış etkisini sürdürüyor.

 Yağışların neden olduğu sel ve taşkın nedeniyle Siverek-Karakeçi bağlantı yolu geçici süreliğine trafiğe kapatıldı. Ayrıca Büyükşehir Ulaşım tarafından yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa - Mardin kara yolu, Göbeklitepe kavşağından Mardin ili istikameti de taşıt trafiğine kapatıldı.

 

Siverek Belediyesi sosyal medya hesabından Siverek-Karakeçi bağlantı yolu geçici süreliğine trafiğe kapatıldığını söyledi.

Belediyenin paylaşımda şu ifadeler yer aldı: 

“Kıymetli hemşehrilerimiz Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kuvvetli yağış uyarısı devam ediyor. Yağış nedeniyle oluşan sel ve taşkın nedeniyle Siverek-Karakeçi bağlantı yolu geçici süreliğine trafiğe kapatılmıştır. Sürücülerimizin dikkatli olmaları ve o güzergahı şu an kullanmamaları rica olunur.”

Ayrıca Büyükşehir Ulaşım tarafından yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa - Mardin kara yolu, Göbeklitepe kavşağından Mardin ili istikameti de taşıt trafiğine kapatıldı.

Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaya ve o güzergahı kullanmamaya çağırdı.