Erin Mardin’de Şanlıurfalı kanaat önderleriyle bir araya geldi

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Şanlıurfa eski valisi Abdullah Erin, Mardin’de, Şanlıurfa’dan desteğe gelen Şanlıurfalı kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Erin Mardin’de Şanlıurfalı kanaat önderleriyle bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da bir dönem valilik yapmış olan AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin, Dündar ailesi tarafından organize edilen toplantıda, Şanlıurfa'nın tanınmış kanaat önderi Hadi Altun ve beraberindekilerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Siverek'te ikamet eden Kanaat Önderi Hadi Altun ve beraberindekilerle, hazırlanan yer sofrasında misafirleriyle birlikte yemek yiyen Abdullah Erin, Şanlıurfa ve Cizre'den gelen dostlarıyla buluşmaya ev sahipliği yapan Dündar Ailesi ile buluşma programını tertipleyen İş İnsanı Bekir Dündar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Destek ziyareti için Mardin'e kadar gelen Şanlıurfa'nın kanaat önderlerinden Hadi Altun ve beraberindekilere destekleri için teşekkür eden Erin, " Bugün 34 yıllık meslek hayatımın en önemli dönemidir ben öyle tanımlıyorum. 5 yıllık valilik zamanından tanıdığım Şanlıurfa'nın Kanaat Önderlerinden hadi abi (Hadi Altun'u) da burada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şanlıurfa’daki bütün barışların sağlanması huzur ve kardeşlik içinde yaşanması için önemli bir görev görüyor. Önemli bir gönül insanı, kıymetli bir dosttur. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Erin Mardin’de Şanlıurfalı kanaat önderleriyle bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.