Şanlıurfa yolundaki şarampol sürücüleri korkutuyor

Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan köprülü kavşak, sürücüler için ciddi bir tehlike kaynağı haline geldi. Yaklaşık 7 metre yüksekliğe sahip olan kavşak demir bariyer eksikliği nedeniyle araç trafiğini tehlikeye atıyor. Sürücüler, bu tehlikeli duruma bir an önce çözüm bulunmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.

Şanlıurfa yolundaki şarampol sürücüleri korkutuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan köprülü kavşak, sürücüler için ciddi bir tehlike kaynağı haline geldi. Her gün binlerce aracın ve ağır tonajlı araçların kullandığı bu kavşak, özellikle tarım ekipmanlı traktörlerin de yolu kullanmasıyla daha da tehlikeli bir hal alıyor. Bu durum, sürücülerin endişelerini arttırıyor.

Akçakaleli vatandaşlar, konuyu yetkililere defalarca bildirmelerine rağmen ilgisizlikle karşılaştıklarını ifade etti Yasin Ay, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Akçakale Şanlıurfa arasında günlük olarak seyahat ediyorum. Bu köprülü kavşaktan her geçtiğimde yüreğim ağzıma geliyor. Önüme ağır vasıta araçlar ve tarla ekipmanları taşıyan traktörler çıkıyor ve bizi yerden yaklaşık 7 metre yükseklikte olan bu şarampole itiyor. Ailem ve arkadaşlarımla yaptığım her yolculukta bu yoldan korkarak geçmek zorunda kalıyorum. Konuyu yetkililere bildirdik fakat bir netice alamadık. Lütfen buradan sesleniyorum, bir an önce bu yolun ölüm yolu olması engellemek için gerekli tedbirleri almalarını yetkililerden önemle rica ediyorum."

Sürücüler, bu tehlikeli duruma bir an önce çözüm bulunmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını talep etti. Konuyla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Şanlıurfa yolundaki şarampol sürücüleri korkutuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.