Eyyübiye’de Mehmet Ekinci’ye büyük destek

Kurucu Belediye Başkanı olduğu Eyyübiye ilçesinden bu dönemde Yeniden Refah Partisi’nden aday olan Mehmet Ekinci, binlerce kişiyi peşinden sürüklüyor. Partiye kalımların yoğunlaşması moralleri yükseltirken, seçimin sonucuna da ışık tutuyor. Ekinci ise gece gündüz demeden ilçeyi karış karış gezerek, partisinin “Ahlaklı Belediyecilik” anlayışını anlatıyor.

Eyyübiye’de Mehmet Ekinci’ye büyük destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi’nden adaylığının açıklanması ilçede büyük sevinç yaratan Mehmet Ekinci, herkesten ve her kesimden yoğun ilgi görüyor. Gittiği her yerde, “Gönüllerin Başkanı” sloganı ile karşılanan Ekinci, halktan aldığı güçle seçim çalışmalarına sıkı sıkıya sarılıyor. Partisinin büyükşehir ve merkez ilçe başkan adaylarıyla da güçlü bir işbirliği yaparak, sadece kendi ilçesinde değil diğer ilçelerin de kararında etken olan Ekinci, Eyyübiye halkına Ahlaklı Belediyecilikle buluşturacağını belirtti.

 

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

Çalmadık kapı bırakmayan Ekinci, halkın siyasetçide önce ahlak aradığını belirterek, “Ne yazık ki verilen sözlerin tutulmaması, tutulamayacak sözlerin verilmesi siyasete ve siyasetçiye karşı güven zafiyeti yaratıyor. Halkımız partimizin Ahlaklı Belediyeciliğine yoğun destek veriyor. İnşallah Allah’ın da izniyle bize gösterilen bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

 

KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Ekibiyle birlikte ilçeyi karış karış gezen Ekinci, çocuklar, gençler, kadınlar, dar gelirliler, esnaf ve daha birçok kesimin sorunlarına yönelik projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Bir kesimin değil her kesimin başkanı olarak hizmet vereceğim.2014-2019 yılları arasındaki Eyyübiye Belediye Başkanlığı görevim nedeniyle halkımız beni çok iyi tanıyor. Bu yüzden kendimi tanıtmıyor, yeni dönemde vereceğim projeleri anlatıyorum. Eyyübiye halkına verdikleri oyların hakkını hizmet olarak ödeyeceğiz” diye konuştu.

 

SEÇMEN BİLİÇLENDİ

Mehmet Ekinci, günümüzde artık futbol takımı tutar gibi parti tutmanın çok gerilerde kaldığını, halkın hizmet vereni de bu tür makamları basamak olarak görenleri de çok iyi ayırt edebildiğini bildirdi. Seçmenin bilinçlendiğini, körü körüne oy kullanmadığını anlatan Ekinci, bunun da dürüst ve ahlaklı siyasetçilerin yolunu açtığını kaydetti.

Ekinci, adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren yanında olup güç veren tüm hemşehrilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Eyyübiye’de Mehmet Ekinci’ye büyük destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.